Over ons

Wij zijn Mike Deijkers en Ragna Walravens

Ik ben Mike en sinds 2006 actief in de hondensport. Naast mijn dagelijkse werk als eigenaar van MD Policedogs in Eindhoven beoefen ik zelf intensief het KNPV Programma bij politiehondenvereniging “Hond in ’t Woud’ te Geldrop.

Ik ben Ragna en sinds 2015 actief als kynologisch instructeur. Sinds 2017 in het bezit van: Besluithouders Hond en kat. Ik ben aangesloten bij de SPPD (Stichting Platform van Professionele Diergedragdeskundige). Ik ben werkzaam als assistent beheerder van Stichting Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven. Na 6 jaar werken voor stichting Dutch Cell Dogs was het tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de hondenbranche.
Sinds 2018 ben ik Certified Trainings Partner van de Karen Pryor Academy na het behalen van mijn Dog Trainer Professional Certificate in Seattle, USA. Een garantie voor vakwerk op een positieve manier. Bijscholing gevolgd: als Balans en Coördinatie instructeur, mantrailen, werken met hoog risico honden en abnormaal gedrag bij honden. Daarnaast help ik indien nodig in het bedrijf van Mike.
Als hobby train ik met mijn Mechelse Herder Liv en mijn Engelse Cocker Spaniel Raaf in de agility. Indy is met pensioen en geniet van dagelijkse inmiddels korte wandelingen.

Bij werkhondenkennel van Valesca’s Home fokken we Mechelse en Hollandse herders met FCI stamboom voor werk en sport doeleinden. Wij fokken graag honden die bereikbaar blijven. En daarnaast ook drive en een hoge will to please hebben. Denk hierbij aan sporten als KNPV, IGP maar ook behendigheid en canicross. Zolang ze maar fysiek en geestelijk uitgedaagd worden. Gezondheid hebben wij in een hoog vaandel staan. Daarom wordt er alleen gefokt met honden die officieel door de Raad van Beheer zijn goedgekeurd. We kiezen onze ouderdieren zorgvuldig uit. Deze zijn sociaal, stabiel, gezond en werklustig.
Het fokken van puppy’s is ontstaan na een eenmalig nestje en daarna hebben we af en toe een keer een nestje gefokt.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.